Välkomna till en inspirerande hösttermin 2019

Det är aldrig försent att börja yoga! Att komma igång med ett fantastiskt redskap som får Dig att må bra, som får Dig att gå ned i varv och som samtidigt ger Dig en stark och smidig kropp, det är värdefullt i vår tidsera. Alla kan yoga och det finns yoga för alla, för ny utövare som för van utövare. Genom att ge Dig utrymme att utöva yoga så ger du Dig själv en möjlighet att öppna upp kontakten med Ditt inre rum, där allt är lugnt, klart och helt. Under 2019/20 kommer jag gå en spännande utbildning som ligger i framkant vad gäller nya tidens rörelsemönster, Sensing yoga. Yogan som passar alla som vill kunna röra sig mer naturligt i vardagen, bli mer smärtfri och hitta tillbaka till sin mjuka, lycklig kropp. Spännande! Du som väljer gå anpassad yoga kommer få smakprov på Sensing yoga under dessa yogaklasser.

De olika formerna som jag erbjuder i höst är Anpassad Yoga och Kum Nye. Läs mer om vad de olika formerna innebär under fliken Yoga. .

Jag erbjuder yogan veckovis och i mindre workshops men också i företag. Håll utkik på Facebook och på anslagstavlan i eminenta fiket på Strandgatan 20.

Höstens yogatermin pågår från v 35 till och med v 51  Kum Nye startar måndag v 40 Tiderna för klasserna med reservation för ev ändringar, se nedan.

Yogan hålls i Nissansalen i Immanuelskyrkan, Strandgatan 20

 

Anpassad yoga; 

Måndagar 15:45 – 17:00

Kum Nye, 6 tillfälle;

Måndagar start 30/9  kl 17:30 – 19:00

 

Kom gärna i god tid, för att hinna landa innan vi börjar.

Om du får förhinder eller är sjuk så kan du i mån av plats och under terminen ta igen det missade passet i andra klasser.

OBS Kurserna startar endast om det är fem deltagare eller fler anmälda till klassen.

Varmt välkommen med din anmälan till Sanna, ring 0733665757 el skicka ett meddelande här.

Se info om Priser här

 

Share This