Regndropps teknik 

Regndropps behandling är en fantastiskt behaglig, djupgående och välgörande behandling för såväl kropp som själ. Regndropps teknik är en rogivande & mjuk behandling som är ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter. Den är främst framtagen för rygg och nackproblem men påverkar och lättar upp både mentalt och fysiskt även andra åkommor

Regndroppstekniken tillsammans med 9 eteriska oljor från Young Living stimulerar kroppens egna läkningsförmåga, behandlingen syftar till att rensa kroppen, stärka immunförsvaret och nervsystemet. Tekniken stimulerar ryggraden och tillsammans med dessa specifikt utvalda oljorna syftar den även till att bekämpa viss form av virus, bakterier och inflammationer, som ligger lagrade i vår kropp. De eteriska oljorna verkar även på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, på så vis blir behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Oljorna masseras in på fötternas reflexologiska zoner med Vita Flex teknik så att de drivs in i kroppen för att jobba på djupet. Därefter droppas oljorna på och kring ryggraden, oljorna stryks ut med fjäderlätta rörelser över ryggraden och masseras mjukt in längs med ryggraden med olika terapeutiska tekniker. Behandlingen avslutas med att en våtvarm handduk som läggs på ryggen som en inpackning och det gör så att oljorna drivs in i kroppen ännu mer.

Regndroppsmassage utvecklades på 80-talet i USA av Gary Young, grundaren av Young Living Essential Oils och baseras bla på Lakota-indianernas uråldriga traditioner.
Nio oljor appliceras på undersidan av foten och ryggraden i ett särskilt mönster med fjäderlätta fingerstrykningar som ger en mycket behaglig och avslappnad känsla.

Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den en gång i veckan under en viss period.

Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor, som har olika egenskaper och befrämjar bl.a. följande:

Valor – Balanserar kroppen och gör den mottaglig för övriga oljor.

Oregano – Antivirus, balanserar matsmältningen, stärker vitala delar av kroppen. Grundande och balanserande.

Timjan – Antivirus, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet.

Basilika – Bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och avslappnande vid muskelkramp. Hjälp vid inflammation.

Cypress – Förbättrar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbrock, celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och lugnande.

Vintergröna – Antiinflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism. Höjer, öppnar och ökar medvetande i känselsinnet.

Mejram – Muskelavslappnande. Lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Ger energi vid stress och svaghet.

Pepparmint – Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.

Aroma siez – Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador trötthet och stress.

Möjliga effekter Lindra inflammationer, minska smärta och värk, stärka immunförsvaret, minska stressrelaterade symptom, skapa känslomässig balans, öka cirkulationen, bättre sömn, rena kroppen från gifter, höja kroppens energinivå och humör.

Välkommen att boka in en tid 

 

 

Warning: Undefined variable $default in /customers/5/b/9/kungayogi.se/httpd.www/wp-content/plugins/divi-footer-editor/includes/functions.php on line 82
Share This