Ord från tidigare deltagare

 

Jag har yogat med Sanna under 2016. Sanna är en inkännande och mycket duktig yogalärare som lyckas att göra även det svåra lätt. Jag har valt Kum Nye yogan som var en helt ny erfarenhet. En yogaform som gett mig både utmaningar och nya insikter om mig själv. Jag känner att jag som yogi utvecklats och fått nya insikter. Kum Nye har gett mig både djup avslappning och mycket energi. Jag har två gånger i veckan lämnat den vackra yogastudion med spänstiga steg och med ett leende på läpparna. Jag har redan anmält mig till vårens kurser och ser med stor glädje fram emot den nya terminen.

Saga

 


 

Sanna och Kum Nye har varit guld för kropp och själ.  Blev snabbt förälskad sen kom där en tid om tvivel. Pratade med Sanna om det och hon hjälpte mig vidare. Har lärt mig om känslor och minnen som manifesterar sig i kroppen, väldigt tydligt  eller mycket diffust, som ett litet blygt barn. Ett påtagligt resultat är  värk i höger skuldra som varit besvärlig i typ 25 år. Den upplöstes steg för steg. Lugn, harmoni och ett idogt arbete det är Kum Nye för mig. ❤️ Gunilla Åberg

 


 

Kum Nye utmanar och utforskar både mitt sinne och min kropp genom att vara i det som är just nu utan rätt eller fel. Efter att ha utövat Kum Nye finner jag mig mer harmonisk, precis som jag ”städat mitt hus”

Linda

 


 

Jag har haft Susanne Byrsell som kursledare i både kundaliniyoga och kum nye och önskar att hon förblir min instruktör. Från hösten 2012 har vi träffats en gång i veckan, där hon varvat de två meditations- och träningsformerna med varandra men med betoning på den förstnämnda. Tack vare Susannes holistiska metod  lugna insikt och kunnighet har jag utvecklats och lärt mig mycket. Hon har en gedigen bakgrund som lärare, vilket genomsyrar undervisningen. Med glädje och tålamod tar hon sig an sina adepter med lagom avmätt teori och mycket praktik. Samtliga kursdeltagare är över sig nöjda med kurserna och sina egna framskridanden. En viktig faktor är att Susanne dels repeterar vissa former, dels varierar med nya vilket stimulerar både minnet och nyfikenheten. Jag har tidigare gått på olika yogavägar men här vill jag vara och fortsätta framskrida.

Matts Jernmark, gymnasielärare i Halmstad

 


 

Kum Nye yoga är en härlig inre massage. Att känna space, att känna hur det flödar i hela kroppen, att ryggen känns som silke det är en skön förnimmelse. Sannas kompetenta och mjuka guidning med ofta små, små justeringar i positionerna gör att Kum Nye är viktigt för mig

Jag hade provat yoga en hel del och tyckt att det kändes bra för både kropp och knopp. Men när Sanna introducerade kum nye för mig kände jag direkt att det hade något som jag hade saknat tidigare. Det är blandningen mellan yoga och meditation som är trivsam att möta sig själv i. Sanna förmedlar ett lugn, som gör det enkelt att följa med i rörelser och övergångar. Hon gör så att du varje lektion får möjlighet till en ny upplevelse.   ❤

Frida 

 


 

Kum Nye

Under årens lopp har jag funderat och spekulerat länge över vad medveten närvaro innebär och hur livet påverkas av detta. Marknaden har formligen exploderat med berättelser och historier om vad det innebär. Det har varit som att sätta fram ett äpple och läsa om och reflektera  över dess form, smak och hur det skulle kunna vara att smaka på den utan att för den skull röra den.

Efter många möten och resor kom jag till slut i kontakt med den tibetanska yogaformen som kallas för kum nye. I kum nye fick jag smaka på äpplet! på ”nuet”! Genom att ge tid åt varje förnimmelse och rörelse har jag kunnat stanna upp och verkligen känna smaken av medveten närvaro. Jag har kunnat konstatera att på ett i det närmaste genialiskt enkelt sätt kunnat få en hint av detta, sen är det ju något som måste hållas levande som allt annat, men den där hinten, smakupplevelsen har man med sig länge.

Jag kanske inte gör saker bättre och effektivare, men mycket känns mera självklar och harmonisk.

Som sagt, ett fantastisk tillfälle att få smaka och uppleva

Luis Gonzalez

Warning: Undefined variable $default in /customers/5/b/9/kungayogi.se/httpd.www/wp-content/plugins/divi-footer-editor/includes/functions.php on line 82
Share This