Barnyoga på KunGa Yogi Center

Barn är det finaste vi har!

Under många år har jag undervisat, arbetat med barn olika åldrar och med olika behov. Jag har träffat massor av barn och ungdomar och verkligen älskat att undervisa. Min filosofi är att lära sig genom nyfikenhet och glädje. Barn har olika sätt att ta till sig kunskap, en del genom pröva praktiskt och en del genom testa teoretiskt men gemensamt är att de har behovet av stillhet och tid för eftertanke, känna efter och låta ny kunskap sjunka in.

Allt mer stress, alla prestationskrav och en känsla runt barnet att inte vara tillräcklig-att inte hinna med påverkar självkänslan, hälsan och inlärningsförmågan negativt. Det märks tydligt i skolan men även det lilla barnet på förskolan känner av det. Vi lever i ett högpresterande samhälle där alla förväntas vara på topp hela tiden. Det blir ju tokigt om inte tiden till andrum, stillhet finns med i dagsschema.

BarnYoga handlar b.l.a. om att utan krav på prestation varva ner, ha roligt, öka självkänslan, öka kroppsmedvetenhet, avslappning och hitta balansen. Vi leker fram olika positioner, ofta med hjälp av sagor, berättelser men också som i skolan en repetition av kunskaper i olika ämnen.

Barnyogan är helt fritt från religiösa inslag.

Maila mig gärna om du har intresse av barnyoga både i förskolan, skolan men också för att delta i en grupp.

Warning: Undefined variable $default in /customers/5/b/9/kungayogi.se/httpd.www/wp-content/plugins/divi-footer-editor/includes/functions.php on line 82
Share This