KunGa Yogi center i Halmstad

Sanna och KunGa Yogi Halmstad

Mitt namn är Susanne Byrsell, kallas Sanna och är stolt mamma till två fantastiska barn och farmor till tre av livets underverk. Jag är utbildad förskollärare, gymnasielärare, yogalärare, barn-och ungdoms-yogalärare, reikihealer och har studerat makrobiotik, shiatsu, antroposofi, shamanism, ayurveda, meditation, mindfulness, samtalsterapi plus kurser på högskola i bl.a. ledarskap och kommunikation, pedagogik, psykologi, management. Jag dessutom gått många påbyggnadskurser inom yoga, meditation och mindfulness.

Ytterligare har jag också genom åren både själv hållit i och drivit en mängd olika inspirerande kurser, om makrobiotisk matlagning, massage, healing, shamanism, trumresor, meditation, mindfulness, olika former av retreat, yoga för såväl vuxna som barn,

Jag har gjort flera medicinresor i USA där jag bl.a. deltagit i ceremonier och dansat soldanser, dessutom har jag haft nöjet att utveckla det ceremoniella arbetet.

Under sensommaren 2016 reste jag till Tibet där vi från Lhasa tog oss till M:t Kailash och Manasarova för flera dagars koran. Bevistade meditationer, klostermöten och hade fin närhet till den traditionella buddhismen och kunde fördjupa insikterna i den. Fler fantastiska möten med den genuint vänliga tibetanska befolkningen har satt djupa spår i min själ.

Mitt intresse är och har alltid varit att hjälpa mig själv och andra till en helhet, till att känna sig fullkomlig. Under uppväxtåren har jag känt att något saknas mig, trots att jag hade allt man kan tänkas behöva materiellt så fanns det ändå en saknad av genuin kunskap om livet, en helhet att utvecklas i och dela med sig av.

Under resans gång har jag gått på många minor i livet, övervunnit hinder men hittat inre styrka när känslorna ”svajat” och fortsatt utbilda mig för att få fler verktyg till att kunna förstå, vara en del i människors utveckling och hjälpa dem som vill förändra, förbättra och utveckla sig. Precis som i livet blommar vissa saker upp för att sedan sakta försvinna och en del finns oavhängigt kvar. Yogi Bhajan sa en gång, vill du bemästra en kunskap, en sak – lär ut den och där är jag fortfarande idag.

Jag är otroligt glad för de fantastiska nätverk jag nu deltar i med alla underbara människor, läkande och inspirerande möten, träffar och uppfyllnaden av glädje vilket jag hoppas kunna sprida vidare.

Hösten 2016 startade mitt nya projekt på allvar. Jag bestämde mig för att förverkliga en dröm om en yogastudio i Halmstad – KunGa Yogi landade i mitt hjärta. En ny spännande resa har startat.

Idag jobbar jag med yoga, meditation, mindfulness och utbildning. Jag är även verksam som akupressör, öronakunpunktör, massör samt stressterapeut. Jag lever mina drömmar och vill nu inspirera andra att få en än mer kvalitativ vardag, hitta balans i livet och leva sina drömmar.

Att må bra i alla våra liv – såväl jobblivet som familjelivet och alla andra liv. Det funkar!

Att komma ihåg sig själv, att planera in tid för egen påfyllning, reflektion och återhämtning i den fullspäckade agendan det är fortfarande några av mina livs-mantra…..

Jag hoppas kunna bygga en oas mitt i stan där du skall kunna finna ro, kraft, glädje och bara ha en skön stund som är din utan prestation, krav och måsten. I en stark sangha (sangha på sanskrit = gemenskap)

Allt det bästa till dig!

Om-Ah-Hum

Warning: Undefined variable $default in /customers/5/b/9/kungayogi.se/httpd.www/wp-content/plugins/divi-footer-editor/includes/functions.php on line 82
Share This