Stenar balanserar på sandstrand vid hav

Tara Rokpa Back to Beginnings 

Tara Rokpa är en unik terapeutiskt helande metod för sinnet, utarbetat av vördade Akong Rinpoche tillsammans med västerländska terapeuter. Akong Rinpoche, är tibetansk lama och doktor i traditionell tibetansk medicin samt grundare till ett av det äldsta tibetansk- buddistiska centret i Europa, Samye Ling i Skottland.

Mahayana-buddhistisk psykologi är kärnan i terapin men den bygger också på flera västerländska psykoterapeutiska metoder, speciellt systemisk och konstruktivistiska metoder som har en kompatibel filosofisk syn.

Tara Rokpa vänder sig till alla som är intresserade av att utveckla sin mänskliga potential med hjälp av medkänsla för sig själv och andra. Metoden är indelad i olika faser och börjar med Learning to Relax som innehåller olika avslappningsövningar, enklare massage och visualiseringsövningar.

Under denna helg 8-10/9 fortsätter processen, Back to Beginnings och det finns fortfarande möjlighet för dig som är ny och intresserad att delta för att få mer inblick i vad processen innebär.
Sarah Wass, England, som är arttherapist och Graduated Tara Rokpa therapist och Uwe Laumer,Tyskland, Graduating Tara Rokpa Therapist håller i hela terapiprocessen.
Vi fortsätter sedan att träffa terapeuterna 2-3 ggr/år. Däremellan träffas vi själva i gruppen.

För mer information om Tara Rokpa se tararokpa.org

Anmälan och mer info om helgen görs till
susanne.byrsell@telia.com

Kursen  är i Halmstad hålls på engelska.

 

 

 

 

 

Share This