Stenar balanserar på sandstrand vid hav

rTara Rokpa Back to Beginnings 

Tara Rokpa är en unik terapeutiskt helande metod för sinnet, utarbetat av vördade Akong Rinpoche tillsammans med västerländska terapeuter. Akong Rinpoche, är tibetansk lama och doktor i traditionell tibetansk medicin samt grundare till ett av det äldsta tibetansk- buddistiska centret i Europa, Samye Ling i Skottland.

Mahayana-buddhistisk psykologi är kärnan i terapin men den bygger också på flera västerländska psykoterapeutiska metoder, speciellt systemisk och konstruktivistiska metoder som har en kompatibel filosofisk syn.

Tara Rokpa vänder sig till alla som är intresserade av att utveckla sin mänskliga potential med hjälp av medkänsla för sig själv och andra. Metoden är indelad i olika faser och börjar med Learning to Relax som innehåller olika avslappningsövningar, enklare massage och visualiseringsövningar.

Sarah Wass, England, som är arttherapist och Graduated Tara Rokpa therapist och Uwe Laumer,Tyskland, Graduating Tara Rokpa Therapist håller i hela terapiprocessen.
Vi  träffar terapeuterna 2-3 ggr/år. Däremellan träffas vi själva i gruppen.

För mer information om Tara Rokpa se tararokpa.org

Anmälan och mer info om helgen görs till
susanne.byrsell@telia.com

Kursen  är i Halmstad hålls på engelska.

 

 

 

 

 

Warning: Undefined variable $default in /customers/5/b/9/kungayogi.se/httpd.www/wp-content/plugins/divi-footer-editor/includes/functions.php on line 82
Share This